Σαν σήμερα μπήκαν τα πρώτα μηχανήματα κατεδάφισης στο Νίκος Γκούμας


Ήταν 29-4-2003 και τα πρώτα μηχανήματα και οι πρώτες μπουλντόζες, της εταιρίας J&P ΑΒΑΞ που ανέλαβε την κατεδάφιση του Νίκος Γκούμας, μπήκαν από τη θύρα 10 του γηπέδου. 

Οι εργασίες θα ξεκινούσαν μετά τον αγώνα με τον Άρη, ενώ η διαδικασία αυτή ήταν προγραμματισμένη μια εβδομάδα πριν και τελευταίος αγώνας αναμένονταν να είναι ο πρώτος ημιτελικός κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, όπου η ένωση έχασε 0-1. 

Αιτία της καθυστέρησης ήταν οι αντιδράσεις 27 κατοίκων που έκλεισαν με απορριμματοφόρα του Δήμου την οδό Καππαδοκίας, εμποδίζοντας την εταιρία να βάλει μέσα στο γήπεδο τα οχήματα της, με επικεφαλής έναν δημοτικό σύμβουλο και μάλιστα εκείνη την εποχή μέλος της προσωρινής διοίκησης του Γρανίτσα. 

Δυο μέρες μετά απορρίφθηκαν από το διοικητικό εφετείο τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν ασκήσει φορείς της Νέας Φιλαδέλφειας, για αναστολή των έργων στο γήπεδο, με το ζήτημα ωστόσο να μένει ανοικτό για συζήτηση το καλοκαίρι. 

Οι αντιδράσεις υπήρχαν κυρίως για τα καταστήματα που θα διέθετε το νέο γήπεδο και θα υποβάθμιζαν την περιοχή, όταν την ίδια εποχή στους γύρω δρόμους ευδοκιμούσαν μαγαζιά με στριπτίζ που δεν ενοχλούσαν, προσωρινά όμως το έργο έδειχνε να προχωράει κανονικά.






0/ΑΦΗΣΤΕ ΣΧΟΛΙΟ/ΣΧΟΛΙΑ

Σχόλια